Unik-Art © 2011 • Privacy Policy • All rights reserved

 

Illustration kan

bruges til;

 

Bogillustration, tegninger til uge-og fagblade. bogforlag, ugeblade

character design, grafisk design, storyboarding, maleri, emballage design, concept art, m.m. Illustrationer til bøger, logo, plakater.

Bogillustration, illustration til undervisning, beskrivende illustrationer til artikler, reklame, fantasy etc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illustration

 

 

VELKOMMEN TIL UNIK-ART, PORTRÆTTEGNINGER, PORTRÆTMALERI, KARIKATUR, TEGNING AF DYR OG ILLUSTRATION

 

 

Jeg arbejder som freelance illustrator og har erfaring fra både små og store opgaver. Uanset størrelsen af din opgave er der en god chance for, at jeg kan hjælpe dig med at give de illustrationer, netop du har brug for, et gennemført udseende med en allerede kendt og professionel streg.

Når jeg samtidig kan fortælle, at jeg sværger til en prispolitik, som ikke hænger sammen med, hvor mange opgaver jeg har lavet, men derimod med hvor lang tid jeg arbejder på en opgave, er der ingen grund til, at du ikke kan kontakte mig - og tage det første skridt mod gode, unikke kreative illustrationer til dit projekt!

 

 

 

This week (20. November 2014) , you can see one of my illustrations for the magazine; Hjemmet short stories in DK; A grandson of Birthe

I denne uge, kan du se en af mine illustrationer til ugebladet Hjemmets noveller; Et barnebarn til Birthe

 

 

 

                                  

                       Illustration lavet til ugebladet Hjemmet; Novelle; ( Lige før lukketid ) Nr. 26, 23 Juni 2014. Akvarel på papir

 

 

   

                                                            

 

Indiana Jones on MDF illustration, Mixed technique, By; Ole Mejlvang Hedeager, www.unikart.dk

 

 

 

 

Doodling; Humphrey Bogart; casablanca; “If she can stand it, I can! Play it!”..

 

 

Doodling; Humphrey Bogart; casablanca; “If she can stand it, I can! Play it!”.. 2015

 

 

A-doodling-of-Marilyn-Monoroe- All girls should be told they are pretty, even if the Arent...2015

 

 

 

A prayer for Ukraine, pencil on paper 2014

 

 

 

 

 

 

Illustration udført til JydskeVestkysten.

 Illustration og karikaturtegning til avis, JydskeVestkysten 2013, af Angela Merkel omkring

hende selv og det tyske valg....udført i hånden i blæk og akvarel..

 

 

 

 

Illustrationer udført til novelle, blade,

  ugeblade, månedsblade og magasiner

 

 

 

 

 

 

 

Illustrationer lavet til ugebladet Hjemmet; Novelle; I medgang og modgang og Søndag morgen( pastel på velour pair )

 

      

 

 

 

 

Illustration udført til bogforside / bogomslag

Tegnet med pastel på velourpapir 

 

 

Jeg har haft fornøjelsen, at udføre denne illustration til Magasinet for Fantastik; http://himmelskibet.dk

Udført i hånden med pastel på velour papir, www.unikart.dk

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

  

 

   

 

Fantasy art ;

Tegnet med pastel på velourpapir 

 

 

 

 

Små illustrationer udført til blade,

  ugeblade og månedsblade og magasiner

Tegnet med pastel på velourpapir/ blæk pencil på pair

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Illustration til børnebog

 

 

Titel; Prins Snavs og den magiske drage. Tegnet i hånden og farvelagt i Photoshop.

Illustration til børnebog.

Title; ((PrinceDirt andthe magicdragon.Drawnby handand colored inPhotoshop.

Illustration forchildren's book)

 

 

 

 

Skitser..

 

  

 

 

 

 

 

 

Artikel; omkring hvordan man starter en

karriere som illustrator.

(Frit oversat fra nettet)

 

 

http://www.n8w.com/wp/552

 

 

Sådan starter du din karriere som illustrator?

 

Folk spørger mig ofte, hvordan jeg startede som illustrator, og om der er nogen råd, jeg kunne give dem i at blive en professionel illustrator.

Jeg synes at have en succesfuld illustration karriere kommer ned til følgende: Unique sammenhængende stil, tekniske færdigheder, Marketing, Tracking Arbejde og Attitude. Forhåbentlig vil du finde noget brugbart i denne artikel.

Unik Konsekvent Style

 

Jeg tror, ​​har en unik konsekvent stil er formentlig en af ​​de vigtigste nøgler til at have en succesfuld illustration karriere.

 

    Læs denne artikel: Har en illustrator brug for en "stil"?

    Læs denne bog: De 22 uforanderlige love Branding af Al Ries og Laura Ries

 

Tekniske færdigheder

 

Det er svært at udføre en god idé, hvis du ikke har de tekniske færdigheder til at gøre det. Under store tekniske færdigheder ikke kun giver dig mulighed for at realisere dine ideer .. men vil også spare dig en masse tid i det lange løb, fordi du vil være langt mere effektivt / lydhøre, når kunderne har feedback.

 

Du kan søge efter instruktionsvideoer på Youtube og Vimeo, men for at spare dig for tid, jeg stærkt anbefale Lynda.com 's video tutorial. Du betaler et månedligt abonnement, som giver dig adgang til alle de videoer, du kan se på alle de store programmer (Photoshop, Illustrator, eftervirkninger, og tonsvis mere)

Markedsføring dine illustrationer

 

Alle dine marketingindsats skal pege tilbage til dit websted. Din hjemmeside er et sted hvor man kan centralisere information og forstå succes med konkrete markedsføring taktik via Google Analytics og / eller Statscounter. Din hjemmeside er dit mest værdifulde MARKETING Tactic!

Hvad gør en "god hjemmeside"?

 

Domain Name - Først skal du have en hjemmeside med dit eget domænenavn.

(Eksempel: www.yournamegoeshere.com). Art Directors vil ikke tage dig alvorligt, hvis du peger på et andet domæne (flickr, tumblr, osv.) Så hvis du ikke allerede har dit eget domæne adresse, du kan tilmelde dig domænenavn her:

 

    www.godaddy.com

    www.register.com

    www.onlydomains.com

 

Bemærk: Alt du behøver er domænenavnet, ikke købe ekstra ydelser, er det ikke nødvendigt.

 

Portefølje Hosting Sites vs Opret din egen hjemmeside

 

Derefter kan du bruge en portefølje hosting-tjeneste eller oprette din egen hjemmeside. Jeg anbefaler at bruge portefølje hosting-tjeneste, fordi de allerede har passe på en masse af de råd, jeg nævner nedenfor for at oprette din egen hjemmeside (Search Engine Optimization, Usability, Permalinks, teknisk setup, osv.)

 

Anbefal Portefølje hosting sites

 

    http://cargocollective.com/

    http://www.viewbook.com/

    http://carbonmade.com/

 

Oprettelse af din egen hjemmeside

Hvis du beslutter ikke at bruge en portefølje hosting selskab og ønsker at oprette din egen hjemmeside jeg anbefale hosting det på www.site5.com. Jeg har brugt dem i årevis, og jeg er virkelig tilfreds med deres service. Jeg vært for dette websted og mine andre sites der illustrationmundo.com, letterplayground.com, proconist.com, www.alexanderblue.com

 

Her er nogle råd til at oprette din egen hjemmeside:

 

    Keep it simple - tydeligt forklarer, hvad service, du leverer. Den enklere din besked er den stærkere og mere mindeværdig det er.

    Usability og Search Engine Optimization - Du må ikke bruge Flash, Rammer, pop-ups, Lysbord, etc ... stick med god gammeldags XHTML / CSS! Jeg udviklede Flash hjemmesider i over 10 år og for en illustrator websted mit råd er IKKE Brug Flash! 40% af min webtrafik kommer fra Google alene, og ved at bruge Flash, du gør det svært for søgemaskiner at indeksere dit websted og hindrer ord i munden markedsføring på grund af en række usability problemer. For eksempel vil masser af social bookmarking sites (Twitter, Facebook, StumbleUpon, osv.) ikke være i stand til at drage fordel af specifikt indhold på flash sites.

    Unik URL - Sørg for at hver stykke kunst på dit websted har en unik url ... du ved, i browseren, hvor du skriver web-adressen. Eksempel: http://www.n8w.com/image/art/urban_outfitters_pillows/ Det er derfor, du ikke ønsker at bruge pop-ups, rammer, flash, Lightbox scripts osv. - art directors ofte frem webadresser til redaktører, så du ønsker at fremme denne proces og ikke hindre det. Her er et eksempel på en unik url, som aldrig vil ændre sig.

    -For en kategori søgning Google "Hand Bogstaver" eller "kunst Licensing Collections"

    -For en specifik kunst Google "tavle bogstaver" eller "chemiCOOLS"

    Opdater din hjemmeside jævnligt - BLOG / RSS Feed / tilbagevendende besøgende - de fleste gode web-hosting virksomheder har en nem måde at oprette blogs, skal du bede din internetudbyder om hjælp eller oprette en ved tumblr.com, wordpress.com eller blogger.com. En blog er god, fordi den vil holde dit websted frisk og de fleste kunder er tilbagevendende besøgende, så du er nødt til at give dem en grund til at vende tilbage. Også når du blogger noget blogs RSS-feeds opdatere søgemaskiner.

    Google Analytics - For at forstå, hvad der virker, skal du have en god statistik system til at spore dine marketing indsats. Det vil give dig en idé om, hvad ROI eller afkastet af investeringerne er for et bestemt produktionsår taktik. Googles service er det bedste jeg har set og dets frie, er der ingen grund til ikke at bruge det. Så en praktisk måde, du kan bruge denne information er at finde ud af, hvilke miniaturebillede af din portefølje er den mest klikkede på, kan dette billede være et godt billede til brug for dit postkort mailer, fordi det er genererer mest interesse https://www. google.com / analytics /. Du kan oprette særlige forbindelser til at spore specifikke markedsføring taktik med linket Builder værktøj. Altså for eksempel sige, at du betaler for at være opført i et website bibliotek. I stedet for bare at give dem din hjemmeside link du give dem linket genereres af linket Builder værktøj, som til gengæld vil fortælle dig en masse om de hits der genereres fra dette websted, og du kan se om ROI er det værd.

    Mailing List - når du laver en forbindelse med en klient du vil beholde det .. det tager flere penge for at få en ny kunde end at sælge til en eksisterende. Folk, der har hyret du er mere tilbøjelige til at ansætte dig igen og igen. Der er masser af gratis e-mailer liste muligheder .. Google det. Hvis du vil have noget gratis tjek PHP List. Ellers vil jeg varmt anbefale ... http://www.campaignmonitor.com

    Sociale netværk - Folk vil ikke kontrollere dit websted hverdag, men de gør tjekke websteder som Google +, Facebook og Twitter hverdagen, så det er vigtigt at have en tilstedeværelse på disse websted, der linker tilbage til arbejdet på dit websted.

 

Når du har en god, brugervenlig, søgemaskine venligt websted. Postkort afsendere er formentlig den anden mest omkostningseffektive og effektiv taktik. Masser af gange, art directors bare nødt til at blive mindet du eksisterer. Det er derfor, jeg tror højere frekvens er bedre end at bruge en masse penge på en marketing taktik. Læg ikke alle dine æg i én kurv. Jeg ville hellere bruge mine penge at gøre 3 postkort afsendere årligt vs en stor bog annonce

 

Kolde opkald er noget, du bliver nødt til at gøre, når du starter ud. Find magasiner, aviser osv. som du kan lide eller tror ville være et godt match for dig, kunst og kontakte art director, så spørg dem, hvis dens ok at sende dem et par eksempler på dit arbejde. Jeg ville aldrig sende mere end 3 stykker .. De vil vide, hvad din kunst arbejde handler om efter at have set 3 stykker.

 

Attitude

Efter at have arbejdet som art director for Microsofts Xbox .. Jeg kan ikke sige, hvor vigtigt det er at have en positiv attitude. Selvfølgelig talent er afgørende .. men talent er ikke det eneste, der får du arbejder. Folk er mennesker, og det er altid rarest at arbejde med nogen, der er positiv og løsningsorienteret. Jeg plejede at ansætte tonsvis af eksterne bureauer til at oprette websteder og andre online reklamemateriale. Alle organer var ekstremt talentfuld, men dem, der kunne tale om deres arbejde på en spændende måde, var nem at arbejde med og accepteret tilbagemeldinger godt var dem jeg hyret igen og igen.

 

Jeg siger ikke gøre noget, kunden ønsker med et smil på dit ansigt. Du blev ansat, fordi du er en ekspert på dit område .. formulere de beslutninger, du har lavet og få dem begejstret for dine idéer .. men det er også vigtigt at være positiv og fleksibel.

Informational

 

Du kan spare dig selv en masse ekstra arbejde ved at stille et par spørgsmål op foran.

 

Først får de grundlæggende oplysninger:

 

    Tekniske specifikationer - størrelse, beskæring, opløsning osv.

    Vigtige datoer - (Rough Dato, Final dato)

 

Hvis det er første gang at arbejde med denne person spørge dem:

 

    Hvorfor valgte du mig til dette projekt? (Jeg kan lide dine begreber, jeg kan lide din malerisk stil, dit arbejde er sød og fungerer godt for teenage-pige magasiner, din stil er rå og mørk og virker godt for denne redaktionelle stykke om stofmisbrug, osv.)

    Hvilke dele af arbejdet kan du godt kan lide og hvorfor? (Jeg kan godt lide manden på båden få det er sjovt, jeg kan lide al den tekstur i den brik, du gjorde for Converse, osv.)

    Hvordan har du opdager mit arbejde?

 

Dette vil give dig en bedre idé om, hvad klienten kan lide ved dit arbejde, hvorfor de valgte dig til dette projekt, og hvad de forventer.

 

Dernæst, få mere information om jobbet, hvis det er en lang redaktionelle .. spørge dem:

 

    Hvilken del af historien gør de virkelig ønsker lægger vægt på?

    Er der noget de ønsker at holde sig væk fra?

    Har de nogen ideer? (Dette betyder ikke nødvendigvis at bruge den idé .. men det vil give dig en generel idé om, hvilken vej de ønsker at tage, eller hvilken del de synes er vigtigt / interessant)

 

Sporing Værket

 

Hvis du ønsker at gøre en karriere ud af illustrationen du får brug for en god måde at holde styr på dine opgaver, så du laver de frister og blive betalt for dit arbejde?

 

    Hvornår er roughs skyldes?

    Hvornår er endelige skitser skyldes?

    Er der nogle job, du har brug for at fuldføre?

    Er du for travlt til at påtage sig mere arbejde i en bestemt måned?

    Hvem har ikke betalt?

 

Der er en række måder til at holde styr på denne information. Jeg har programmeret en lille MySQL-database ansøgning om det .. men du kan lige så nemt spore det ved hjælp af et regneark eller en anden eksisterende software. Jeg kan varmt anbefale http://www.google.com/calendar

 

Jeg har en webside for hvert job, hvor kunden og jeg kan holde styr på job fremskridt .. denne side indeholder:

 

     de ledige datoer (roughs og afsluttende)

     kontaktoplysninger

     kreativ retning / job info

     blyantsskitser

     endelige billede

     et link til kunden for at downloade den endelige høj opløsning fil (Det er virkelig nyttigt at bruge en service, hvor du kan gemme dine højopløselige filer online. Dette vil gøre det lettere for dig at holde organisere og dele dine filer med folk, der har brug dem. jeg bruger tjenesten http://www.dropbox.com)

 

Oprettelse af Work

 

Brain storming - blive inspireret af dine omgivelser - det gør jeg altid mine brainstorming og skitser uden for mit hus .. nogle gange jeg tage en bus tur uden destination i tankerne .. sidde på en bænk i parken og se på folk .. eller gå gennem byen. Når du sætter dig selv i nye omgivelser du opdager ting .. du bemærker finesser. dette er en fantastisk måde at sætte gang i din kreativitet og begynde at tænke på analogier, som kan være godt for din illustration .. om ikke andet det gør dit liv mere interessant.

 

 

Blyantsskitser

 

Derefter kan du tale med kunden og snak om dine ideer .. Jeg foretrækker bare at lave blyant skitser, fordi en masse af den tid, det er svært at forestille sig, hvad du taler om .. og mine skitser er meget ru, så de ikke tage mig mere end .. om ... 60 sekunder ... jeg forsøger at tegne meget løs og hurtigt, så fokus er på de ideer og ikke på håndværk .. på dette tidspunkt i den proces, det handler om ideer .. og du ikke ønsker en langsom tegning hånden til at bremse dem i at komme ud af din myldrende hjerne.

 

Jeg plejer at tage billeder af mine skitser med et digitalt kamera .. det er en meget hurtigere end en scanner, og fordi det er en grov kvalitet er ikke så vigtig ..

 

Næste jeg skræmmer min klient med mine super rå skitser og forklare dem .. bare at fokusere på de begreber .. den sidste brik vil ikke se præcis sådan ud .. ;)

 

Klienten e-mails / telefoner deres feedback .. normalt noget noget lignende .. "Skitse 4 er stor .. Men kan vi understrege blah og måske reducere eller tegne blah .. få katten til en hund og gøre hunden en kat .. etc "

Endelig

 

Min proces ændrer en lidt for hvert projekt .. men dette vil give dig en generel idé om, hvordan jeg arbejder.

 

Jeg skaber mit arbejde i en række forskellige måder .. nogle gange jeg maler med akryl, tegne med Sharpie markører, kuglepenne, en Wacom tablet, maling med tusch og skabe teksturer med akvarel eller fotokopi maskiner, mv .. men dybest set, hvad jeg forsøger at gøre er at oprette et bibliotek af modulære stykker jeg kan senere sættes i computeren og omarrangere størrelse, sammensætning, farve .. osv. .. Jeg kan virkelig godt lide organiske teksturer og løse frit flydende linier .. men som en illustrator med hurtig tur rundt gange har jeg brug for at kunne lave hurtige ændringer og nemt at integrere klient tilbagemeldinger .. så jeg blander alle disse virkelig organiske elementer på en måde, der er let at ændre / redigere via computeren.

 

For at udløse min kreativitet .. Jeg ofte genbruge dele fra mine andre værker .. dybest set collaging mine egne ting .. måske et hoved eller en sky, eller en cykel hjul, mv .. dette hjælper mig hurtigt at skabe kompositioner .. men det er mere bare for placering .. Jeg så ændre eller oprette nye stykker er specifikke for de illustrationer behov .. i sidste ende vil du ikke engang genkende de fleste af disse stykker .. men det virkelig hjælper mig med at komme i gang .. bryder isen .. får bolden .. osv.

 

 

http://artbistro.monster.com/benefits/articles/10995-8-steps-to-becoming-an-illustrator

Tillykke på at gøre beslutningen om at forfølge din passion! Der er mange måder at gøre det i illustration, uden at bukke under for sultende kunstner syndrom. Plus, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, kan illustratorer se frem til fantastisk job vækst - især på det digitale område. Lyder som du er i det rette sted!

 

Håber du at starte din karriere som illustrtor, kan du gøre det med disse otte trin :

 

1. Beslut på et kunstnerisk medium

Der er så mange medier at vælge imellem! Portræt tegning, japansk anime, tegneserie illustration, akademiske diagrammer, mode illustration, osv. Og har du overvejet kommerciel illustration? Uanset dit medie er, at fokusere på det. Det er nemt at blive fanget i flere typer af kunstformer, men det vil ikke gøre dig noget godt. Honing dine evner i et felt giver dig den ekspertise, du har brug for at gøre det store.

 

2. Bliv Uddannet

Nogle mennesker er naturligt talent. Men de fleste er ikke. For at lære de finere teknikker valgte stil, finde en kunstskole, der henvender sig til dine behov. Dette er især vigtigt for digitale illustratorer, der ønsker at bruge specifikke programmer til at manipulere deres kunst. Mens du sikkert kan nøjes med en studentereksamen, avancerede grader giver dig avancerede færdigheder, især i denne hands-on felt, hvor teknik er alt. Kom praktisk træning i dit medie er nødvendig for flere tekniske områder som grafisk design eller medicinsk illustration.

 

3. Udvikle en personlig stil

Kunstnere er en skilling et dusin. Hvordan man skiller sig ud? Hvad er din kunstneriske stil? Udvikling af en unik signatur kan være din billet til succes i denne konkurrencedygtig virksomhed. Uanset om det er inspiration fra naturen, følge i fodsporene på master-kunstnere, før du, eller studere de teknikker til forskellige kunstformer, finde en stil, der passer dig bedst, og tage det endnu videre ved at tilføje et personligt twist. Du ønsker dine billeder til at skrige ud af dit navn, ikke minde din klient af en andens!

 

4. Kend dit område

Pop Quiz: Hvem er de eksperter i illustrationen? Find ud af historien om dit håndværk og lære om de personer, der havde betydning i det. Ved, hvem dine konkurrenter er, og hvem de store skud er. Det er den slags viden, der kan give dig en fordel når du taler med en klient. Hver eneste lille ting tæller!

 

5. Land en Agent

Finde en fantastisk middel kan være den bedste karriere flytningen af ​​dit liv. Du har brug for nogen, der kender branchen, og har etableret relationer til de virksomheder, du ønsker at arbejde for, nogen, der vil være din talsmand og som tror på dit arbejde. Hvis dette er en økonomisk svært valg at gøre, overveje at få en mentor, kan du henvende sig til for råd og vejledning i din karriere.

 

 

6. Opret en hjemmeside portefølje

Før internettet var en kunstner portefølje bare en overdimensioneret mappe med deres bedste arbejde. I dag har du den fordel, at skabe en portefølje hjemmeside, en skive af digitale rum med et ubegrænset publikum. Mens nogle kunstnere kan håne kvaliteten af ​​kunst på nettet, det virkelig er den bedste måde at fremme dig selv og vise dit arbejde. Dit website skal ikke bare være en liste med links og billeder, selv om. Sørg for, at design afspejler dine kunstneriske evner også. Holde den opdateret med nyt arbejde og store kunstneriske resultater. En digital portefølje er den bedste måde for fremtidige kunder at finde dig og se, om de kan lide din stil, før ansætte dig. Og da kunder, der ansætter du engang er mere tilbøjelige til at ansætte dig igen og igen, at oprette en postliste på dit websted, så folk kan holde styr på din seneste arbejde.

 

 

7. Få kunder

Med en fokuseret medium, en morder hjemmeside, og viden om de store spillere og konkurrenter inden for dit område, er du klar til at starte din søgning efter kunder! Må ikke bare stole på din agent til at gøre alt arbejdet. Nogle gange kan en god gammeldags professionel følgebrev eller telefonopkald kan få dig en fod i døren så godt. Det er et godt tidspunkt at nå ud til andre kunstnere og kunst professorer. Udvid dit netværk ved at deltage i kunstudstillinger og opholder sig up-to-date med de nyeste moderne tendenser i dit område. Være åbne for muligheden for at freelancing før landing fuld tid koncert. Altid gøre brug af eksisterende kunder til at vinde nye kunder. Vær ikke bange for at spørge kunderne, om de kender nogen andre, der kunne drage nytte af din ekspertise!

 

8. Vis din kunst

Der er ikke noget, der trækker en menneskemængde som en traditionel kunstudstilling. Dette er en fantastisk måde at møde fremtidige kunder, og komme i kontakt med dit publikum i person. Kig ind i street messer eller lokale festivaler, hvis man føler sig mere hjemme i disse steder. Brug disse muligheder for at fremme dig selv og dit arbejde samt finde nye kunder, udvide dit netværk, og arbejde publiku