span class='st_sharethis_large' displayText='ShareThis'>
Unik-Art © 2011 • Its not permitted to us any Pictures. • All rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karikatur, portræt tegning /maleri og kunst

Du er havnet det rigtige sted! Unik udførte pastel tegninger til uhørte priser! Alt bliver lavet i hånden. Den perfekt gave til kvinden eller manden der har alt! En karikaturtegning, portrættegning eller tegning af dit kæledyr, er den perfekte gave til f.eks. fødselsdag, bryllup, konfirmation, polterabend, messe, butiksåbning, julegave, gaveide, dyrskue, storcenter, arrangement, Åbent hus, fest,  personale, o.sv. Jeg har mange års erfaring i tegning og underviser også i tegning for begyndere og øvede. Jeg er internationalt kendt og anerkendt for mine pasteltegninger udført i foto realisme. Ole Mejlvang Hedeager

 

Velkommen til Unik-Art, Pastel Art

PORTRÆTTEGNING, PORTRÆTMALERI, KARIKATUR TEGNING, LIVE KARIKATUR TEGNING, LIVE PORTÆTTEGNING, TEGNING AF DYR, ILLUSTRATION, PASTEL KUNST OG MALE KUNST....UNIK ART!

Ole Mejlvang Hedeager, international prisbelønnet tegner og illustrator for bl.a. Ugebladet Hjemmet, specialiseret sig i foto realistisk pastel kunst og malerier

 

Velkommen til Unikart.dk - portrætmaleri med mere

Du kan købe et personligt portrætmaleri, men der er også mange andre muligheder: maleri af dyr, landskabsmaleri og meget mere, alt til rimelige priser. Se dig omkring på disse sider, og se hvad der kan lade sige gøre. Kontakt mig gerne med spørgsmål.

Få håndmalet et flot portrætmaleri i olie, eller bestil et portræt, af dit barn, kone, din hund eller af chefen til reception.

Send mig et foto og fortæl gerne hvis du har specielle ønsker.

Jeg vil give dig et godt og uforpligtende tilbud.

Det er vigtigt at dit foto har en nogenlunde god opløsning og ikke er for sløret, på den måde får du det bedste resultat.

Når jeg modtager fotoet beskæres det, så det kun er det du ønsker malet der fremstår. Fyld i bagrunden af fotoet kommer kun med hvis kunden ønsker det.

Dit private foto danner altså baggrund for maleriet. Jeg maler i olie. Farverne i baggrunden af maleriet, vælger kunden selv. Nogle gange er der også citater, navne eller årstal og begivenheder der skal males på maleriet.

Jeg er hele tiden i tæt kontakt til kunden så vi er enige om hvordan maleriet skal ende med at se ud. Det er vigtigt at du som kunde bliver tilfreds.

 

Jeg håber du kan lide hvad ser, og du er velkommen til at kontakte mig med yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen ;

Ole Hedeager

Gaveideer

Bryllupsgave, morgengave, personalegave, jubilæumsgave, julegave, fødselsdagsgave. Et portrætmaleri er en helt personlig gave. Jeg udsteder også gerne gavekort.

 

 

Leveringstid

Leveringstiden er seks til otte uger. Hvis du gerne vil give et maleri som gave, men er lidt sent ude, så kan jeg trykke et bestillingsbevis. Det er et personligt kort, som du kan give til modtageren på dagen.

 

 

 

• Kontakt»

Ole Mejlvang Hedeager

Grønnevænget 6

8765 Klovborg

Tlf; 29938877

e-mail; ohedeager@gmail.com